Too cool for school!

HS-kontrol

I onsdags var jeg til kontrol for HS på Hudklinikken på Aarhus Sygehus, Marselisborg.

Jeg havde taget fotobrochuren med, så jeg kunne vise min hudlæge den, og han fortalte, at han havde været på Nytorv i København og se udstillingen! 😀 Han syntes det var rigtig godt og et virkelig godt projekt og arrangement! Det var virkelig dejligt at høre! 🙂

Nå, tilbage til min kontrol 🙂 Han “så mig efter” på hele kroppen, spurgte ind til udbrud, medicin osv. Og så snakkede vi om, at jeg jo har fået konstateret gigt i forbindelse med HS’en. Jeg fortalte ham, at jeg synes gigten er blevet værre. Så han syntes, jeg igen skal vurderes af en gigtspecialist, det skal jeg i slutningen af november. Derefter kan vi så se på, om jeg skal i gang med noget behandling, der muligvis kan hjælpe på både HS og gigt, eller i hvert fald lindre symptomerne lidt.

Den eneste behandling jeg får lige for tiden for HS er Dalacin liniment, som skal smøres på bylderne, hvadenten de er åbne eller stadig hele. Det er ok, men hjælper ikke det helt vilde. Jeg ville dog ikke undvære det! Derudover får jeg penicillin hos egen læge, når der er et kraftigt udbrud, dog først når der er gået hul på det! Ellers kan penicillinen ikke “nå ind” og hjælpe, der hvor der er brug for det, fordi bylderne er indkapslede. Endvidere får jeg også forskellige former for af smertestillende medicin i forskellige styrker.

Det bliver super dejligt at få afklaret, hvordan status ser ud med hensyn til gigt, for jeg synes godt nok det er blevet slemt her på det sidste! Dengang jeg fik det konstateret, var det kun de tre midterste fingre på hver hånd der var ramt, sagde gigtspecialisten. Men nu synes jeg, jeg har ondt i fingre, hænder, håndled, albuer, knæ, ankler og tæer 🙁

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too cool for school!