Hårdt at være hund

Praktik uge 1, done!

Så er første uge af praktikken overstået, og der er fire uger tilbage.

Mandag var jo 2. Pinsedag, så der skulle jeg naturligvis ikke afsted. Så det blev en kort uge. For om fredagen skal jeg ikke afsted, da min vejleder, eller hvad hun nu er, ikke er der. Jeg må nemlig kun være der, når hun også er der. Det betyder også, at jeg nogle dage først skal møde kl. 12.00. Det kan jeg godt være lidt ked af, da jeg fungerer bedst fra morgenen af. Men på den anden side, så får vi også et mere tydeligt billede af hvad jeg kan, og hvornår jeg bedst kan. Det er selvfølgelig en fordel.

Men i den første uge her har jeg været der en time om dagen, tirsdag, onsdag og torsdag, og det er forløbet fint. Jeg har pakket trusser til sygehuset (til når man har født) og klippet blondestof, der skal sælges i Stoff og Stil. Det er virkelig rart, at det faktisk er opgaver, der giver mening. Man gør sig bare mere umage, når man ved, at andre mennesker skal gøre brug af dét, man sidder og laver. Det er også fedt at det ikke bare er ligegyldige tests eller ting, der bare bliver smidt ud bagefter. Det kan jeg virkelig godt lide!

I næste uge skal jeg møde mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Mandag og onsdag skal jeg først møde til middag, og der skal jeg lave det samme, som jeg har lavet i denne uge. Men de to andre dage skal jeg møde allerede 8.30, og så skal jeg prøve at arbejde ved en computer. Jeg ved endnu ikke, hvilke opgaver jeg skal lave dér. Men jeg er meget spændt 🙂 De dage skal jeg også sættes op i tid, så vi kan prøve det af. Vi har jo kun fem uger til at klarlægge, hvor meget jeg kan. Så vi er jo nødt til at presse lidt på.

Hver dag skal jeg udfylde en dagbog, hvor jeg skal skrive ALT ned! Hvordan mine smerter er før/efter alting samt hvordan det er i forhold til normalt. Jeg skal skrive, hvad jeg laver herhjemme, og om der er ting, jeg ikke kan nu, som jeg kunne inden praktikken. Det er helt vildt. Men det er jo også et værktøj, så de bedre kan vurdere min tilstand, når vi som sagt kun har fem uger.

Jeg er fortrøstningsfuld indtil videre og glæder mig til på mandag 🙂

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårdt at være hund