Hæklede vaskeklude

Praktik.. Dog ikke helt som planlagt!

Den 15. juli begyndte jeg i praktik på vores lokale apotek. Det er en praktik kommunen har sat i værk, som skal klarlægge, hvor meget jeg effektivt kan holde til at arbejde på grund af min sygdom.

Her de første par uger har jeg arbejdet to timer om dagen, fire dage om ugen. Nu skal jeg så til at stige til 2,5 time om dagen, fire dage om ugen.

Desværre har jeg været meget ramt af min HS, så jeg har faktisk kun været der en lille uges tid sammenlagt.
Jeg har mange store udbrud i ansigtet for tiden, der har givet mig feber og utilpashed. I lørdags måtte jeg endda en tur til vagtlægen for at få prikket hul på to af dem, så jeg kunne blive smertelindret bare en smule.  Heldigvis tog manden frk. Hund med ud til mine svigerforældre helt indtil søndag aften, så jeg kun havde mig selv at tænke på. Det var nødvendigt – for jeg sov hele dagen væk!

Når jeg er så hårdt ramt af HS, er jeg virkelig intet værd.
Jeg har meget kraftige smerter, som jeg får stærk smertestillende for at lindre. Desuden får jeg af og til store doser penicillin, så maven er også helt slået i stykker. Infektionen sætter sig i hele kroppen og giver mig ømme muskler og led, feber og generelt en influenza-agtig fornemmelse.

I tirsdags måtte jeg igen en tur til lægen for at få prikket hul på tre styk. Det var også utroligt smertefuldt. Men han fik virkelig gjort det godt, så det er langsomt begyndt at blive bedre! 🙂

Men for pokker hvor er det ikke rart at være ramt af i ansigtet! Folk kigger virkelig meget på én! Og når man så render med plaster i hele bærret kigger folk endnu mere! Det er ikke rart eller godt for ens selvværd, som i forvejen er meget ramt, når man har det sådan..

Anyway, så skal jeg tilbage i praktik i dag og jeg glæder mig! 🙂

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hæklede vaskeklude