Let it Go - på den fede måde!

Nye sofaborde

Jeg sad en dag og lurede på møbler Bilkas hjemmeside – ikke nødvendigvis fordi jeg skulle have noget. Bare sådan en inspirations”tur” 🙂 Dog faldt jeg hurtigt for disse to små sofaborde… Jeg er rigtig vild med alle dem, der er fremme nu, i samme stil – og der er jo et hav af dem, ikke mindst i alle prisklasser også! Disse to er ikke så store i det, men de er fine i min lille stue 🙂 Og så passer prisen også dertil! I alt gav jeg lige omkring 300 kr ….I ALT, vel at mærke! 😀 Dét er noget, vi rigtig godt kan lide!

IMG_1016

Jeg havde som sagt bestilt dem på Bilkas hjemmeside, og så skulle jeg bare komme ind i deres vareudlevering og hente dem, så snart jeg fik en mail om, at de var klar til afhentning. Der gik lige et par dage, men det gjorde heller ikke noget.

Da jeg kom hjem med dem, tænkte jeg, om jeg nu havde værktøjet i orden, så jeg kunne få dem samlet med det samme… Man vil jo gerne have sine nye ting i brug lige med det samme! 😀 Men det viste sig, at samleløsningen var så nem som at klø sig i ….nakken! De tre bambusben skulle simpelthen bare skrus fast i de beslag, som allerede sad under bordpladerne! Dét blev handy-Lise glad for, da værktøjskassen har tabt sig meget… 😉

 

IMG_1017

Det lille, grå bord kan findes her, og det større, hvide bord finder I her 🙂

Indlægget er IKKE sponsoreret!

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let it Go - på den fede måde!