To år...

Update

Ej hvor skal jeg lige ind i en blog-rytme igen, kan jeg mærke! Det er altså ikke med vilje, jeg ikke blogger mere, end jeg gør!

Jeg er pt i gang med at finde et nyt hjem til hr. Kat. Det har ikke været så let, som det først så ud til. Hele to aftaler er gået i vasken, efter jeg troede, den var hjemme! Men heldigvis stadig mens det kun var en aftale, og inden han nåede at flytte. Pyh ha!
Dog lader det til, jeg nu har fundet et sted. Stadig kun på tale, men det kunne godt gå hen at være det rigtige 🙂 Jeg håber det bedste for min lille dreng! ♥

I sidste uge skete der en helt masse gode ting! Jeg var til møde på Jobcentret, hvor jeg kom med en frygt for at skulle starte forfra med praktikforløb, udredning mm. Men de vil blot sende mig i et 5-ugers praktikforløb hos dem, overvåget af ergo- og fysioterapeuter, psykologer mm. Så kan det endelig blive helt fastlagt hvad jeg kan og ikke kan, samt hvor meget jeg effektivt kan arbejde! Det glæder jeg mig super meget til at komme i gang med 😀 Jeg kom også af med bilen, hvilket er en STOR lettelse! Den var meget dyr i afdrag, så det var dejligt at få den ud af budgettet 😉 Her hvor jeg bor nu er det faktisk også næsten lettere at cykle eller tage bussen!

Så der sker lidt mange ting lige nu, men det er heldigvis gode ting 😀

Jeg har næsten fået pakket alle flyttekasser ud nu – tog et ordentligt ryk her i weekenden, da jeg var ved at få spat af at bo i rod! Nu er det egentlig bare småting der mangler! 😀

 

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To år...