Ny mad- og vandskål til frk. Hund

To år…

Facebook mindede mig lige om, at det i dag er to år siden, at vi var helt nede ved den dansk-tyske grænse og møde vores hundepige for første gang – og hvor var vi da forelskede ved første øjekast!

Der fes ti hvide tyksakker rundt om benene på os, og så snart man satte sig ned på gulvet, var de overalt på én! De gnaskede i snørrebånd og faldt i søvn – sikke en herlig flok! 😀

FullSizeRender-4

Puppy heaven! ♥

Vi vidste hjemmefra, at vi ville have os en pige-hund, og det var så nemt, for der var kun to tilbage at vælge imellem. Rent temperaments- og humørmæssigt faldt valget ret hurtigt på hundefrøkenen, da hun var dén af tæve-hvalpene, der var mest legesyg, nysgerrig og kontaktsøgende. Så efter en halv times tid i hvalpe-himlen gik vi udenfor og drøftede tingene, og det stod ret hurtigt klart, at hun skulle være vores hundepige!

FullSizeRender

Frk. Hund hos sin nye moar ♥

Så depositummet blev betalt, hun fik et fint, gult halsbånd på, og vores oplysninger og hendes kommende navn blev skrevet op. Så kunne vi ellers bare køre den lange vej hjem igen og pænt vente på, at det blev den 1. april, så vi kunne køre ned og hente hende med hjem.

FullSizeRender-2

Cirka en uge inden vi måtte hente hende hjem ♥

Det var nu meget rart lige at have de tre ugers tid fra hun var bestilt og til hun kom hjem, så vi kunne nå at hvalpe-sikre os og vores hjem 😉 Desuden var der jo en masse ting, der skulle anskaffes og vi skulle have sat os ind i nogle ting mht. opdragelse, foder osv. Det er ikke bare lige til at få en hvalp i huset 😉

FullSizeRender-1

Armani-katten legede prinsessen på ærten i den nyindkøbte hundekurv, inden frk. Hund flyttede ind

Heldigvis skulle vores bedste venner, som også boede overfor os, have hvalp kun 14 dage efter os, så vi var “hvalpe-skrukke” sammen, og tog på søndags-shopping, hvor der blev handlet stort ind, når der var udsalg på liner, halsbånd mm 😉 Det var en vildt hyggelig tid!

FullSizeRender-3

Endelig blev det den 1. april! Nu med en lille isbjørn i huset ♥

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny mad- og vandskål til frk. Hund