Hvil i fred, Freddie!

Gift ved første blik

Jeg har først i denne sæson opdaget Gift Ved Første BlikDR1. Det har fanget mig helt vildt, og jeg glæder mig super meget til at se finalen her om en halv times tid!

Ud af fire par, som blev gift allerførste gang de mødtes, er der kun to par tilbage. Det er dog også begge mine favorit-par, så jeg tror og håber, de forbliver gift med hinanden 🙂

Til at begynde med syntes jeg, konceptet var vildt underligt og noget mærkeligt noget at melde sig til. Men efterhånden som jeg har fået fulgt med, må jeg indrømme, at idéen bag faktisk er meget god! Jeg kan godt lide, at det er et hold af eksperter, der matcher parrene ud fra en hel masse parametre, så ud fra et ekspertmæssigt synspunkt, er det matches made in heaven! Det er også tydeligt, hvorfor parrene er blevet sat sammen, når man kommer til at lære dem at kende lidt efter lidt i programmerne.

Jeg ærger mig meget over, at jeg først har givet mig til at følge med i programmet i denne sæson, som er den tredje. Jeg ville vildt gerne se de forgående to sæsoner, men de er desværre ikke længere tilgængelige på DRs hjemmeside.

Så nu er det bare at væbne sig med tålmodighed den sidste halve times tid, inden finalen bliver vist 🙂 Det bliver spændende om Line og Michael samt Randi og Niels vil forblive gift med hinanden! Ane og Ulrik samt Lene og Poul har allerede kastet håndklædet i ringen.

Ser I også med? 🙂

1400-gift-ved-foerste-blik

(Billedet har jeg lånt her)

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvil i fred, Freddie!