På den igen ... suk!

Søndagsmusik IV

I anledning af at The Beatles juleaftensdag offentliggjorde samtlige af deres numre, så de er frit tilgængelige på alle streaming-tjenester, har jeg i dag valgt, at vi skal høre et nummer af…… da da da daaaaaa……..

THE BEATLES! 😉

I 2003 var jeg så heldig at være med ungdomskoret i England, herunder også Liverpool. Her så vi en masse Beatles-relateret, og det var en vildt fed oplevelse! Den har gjort stort indtryk på mig, og det er et minde, jeg sætter utroligt stor pris på! Det hænger nok også sammen med, at det var sammen med en masse mennesker, som jeg virkelig elskede at være sammen med, og hvor vi alle havde koret som fælles passion. Inden vi tog til England havde vi opført et stort show, som var lidt en blanding mellem en musical og en koncert, hvor mange af numrene bestod af Beatles-numre. Derfor har mange af deres numre også en speciel plads i mit musikelskende hjerte

Enjoy! 🙂

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På den igen ... suk!