Hundetræning

Påskeferie

Torsdag aften kom vi hjem efter en dejlig påskeferie hos min svigerfamilie på Djursland.

Vi havde frk. Hund med derud, og hun har bare stor-hygget sig i selskab med svigerfamiliens to golden retriever-piger 🙂 De er bare så super gode sammen alle tre!

Frk. Hund på badetur med svigerfamiliens to golden-piger

Desværre måtte vi en tur forbi dr. Dyr mandag, da frk. Hund begyndte at gå og misse med øjnene. Vi slog det lidt hen, men efter bare et par timer var det helt slemt – hun var voldsomt hævet og øjnene næsten lukkede. Hos dyrlægen fik hun testet, om der var kommet ridser i hornhinden (deraf den grøn-gule farve), men det var der heldigvis ikke! Så hun fik det vasket og skyllet, og dommen var herefter var dommen, at hun havde fået en allergisk reaktion. Så hun fik et skud binyrebarkhormon i nakken, og så var det hjem og slappe af – hun var træt ovenpå sådan en omgang! Allerede nogle timer senere kunne vi se en bedring 🙂

Her er vi lige kommet hjem fra dr. dyr

Hele ugen har manden og svigerfar pillet stråtag af deres hus, da der skal lægges nyt. Vi mistænker det for at være det, der har forårsaget den allergiske reaktion hos frk. Hund, da det blev brændt af.

Onsdag den 1. april fejrede vi, at frk. Hund har boet hos os i et år 🙂

Frk. Hund den allerførste dag, vi havde hende

I dag har manden og jeg bare tullet rundt herhjemme og nydt hans sidste feriedag, inden det går løs på jobbet igen i morgen. Det har været en dejlig ferie sammen 🙂

Hvad har I lavet i påsken, og hvad skal I lave resten af den? 🙂

Rigtig god påske i Blogland 🙂

Skærmbillede 2016-03-15 kl. 03.37.09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hundetræning