Tanker omkring graviditet og HS.......

Jeg går og tænker utrolig meget for tiden...

Dét der fylder allermest i mit hoved er, at jeg til april fylder 30. I forhold til at få børn synes jeg, det bliver at krydse en eller anden "magisk grænse" - jeg kan blive helt angst ved tanken om, at tiden er ved at komme dertil, at jeg skal til at beslutte, om jeg vil have børn eller ej, og så skal der gerne handles ret kort derefter!

Men hele tiden har jeg en stop-klods hængende over hovedet, der hedder HS... For vil jeg overhovedet kunne holde til at være gravid i 9 måneder?? Vil min hudsygdom gå helt amok - eller vil den gå i sig selv?? Vil den blive forværret eller forbedret efter graviditeten?? Der er virkelig mange ubekendte faktorer, og ingen kan rigtig give mig svar.

Dertil kommer så at når jeg er blevet mor, vil jeg så kunne holde til dét?? Vil et barn kunne finde ud af, at "mor lige er på sygehuset weekenden over for at blive opereret" - eller "mor har alt for stærke smerter til noget som helst lige nu"??

Jeg synes godt nok det er store ting at tage stilling til, men tiden gør ligesom, at jeg bliver nødt til at tænke tankerne. Jeg snakker heldigvis rigtig godt og meget med manden om det også, og han støtter mig stort set i alt - endda om jeg vælger børn til eller fra. Det er dejligt, at have sådan en enorm støtte bag sig. Men vil jeg fratage ham muligheden for at blive biologisk far, hvis jeg vælger børn fra??

Jeg er også virkelig bange for at komme til at fortryde det noget så inderligt om 10 år, hvis jeg nu fravælger at blive mor....

Så min bøn er nu, at høre Jer derude, om I har nogle erfaringer med graviditet/børn og HS, eller i det hele taget en kronisk sygdom? Jeg vil virkelig gerne høre fra jer, hvis det er tilfældet - gode som dårlige!

Jeg vil også gerne høre fra jer, hvis I har gode råd i forhold til tankerne omkring dét at blive mor :)

Hvis I ikke har lyst til at skrive en kommentar herunder, er I meget velkomne til at skrive en mail til mig på annloular@gmail.com

På forhånd tusind tak!