Diverse krea :)

Jeg kan godt lide at være kreativ på mange forskellige måder. I øjeblikket tegner jeg en del i mine Zendoodle-/Zentangle malebøger.

"A doodle is an unfocused or unconscious drawing made while a person’s attention is otherwise occupied. Doodles are simple drawings that can have concrete representational meaning or may just be abstract shapes." (http://deckadoodle.com/what-is-zen-doodling)

"The Zentangle Method is an easy to learn, fun and relaxing way to create beautiful images by drawing structured pattern." (http://tanglepatterns.com/zentangles/what-is-a-zentangle)

Derudover kan jeg godt lide at tegne, skrive, lave kalligrafi, hækle, lave kort, og meget i den stil. Det er meget i perioder, så jeg laver ikke alle tingene på én gang. Jeg skifter gerne lidt imellem det :) Men det er også rart at have noget at vælge mellem.

Det er ikke altid, jeg synes, alt er lige pænt. Men så længe jeg hygger mig med det jeg laver, er det det vigtigste :) Det er desværre ikke så nemt for mig at hækle længere på grund af gigten i fingrene, men lidt bliver det da til :)

Hvad laver I af kreative ting og sager? :)

(Indlægget er IKKE på nogen måder sponsoreret!)