Båt båt-fuglen....

Det er SÅ komisk, at det har krævet sit helt eget indlæg, som så kommer her!

For en måneds tid siden var min veninde og jeg i skoven med vovserne. Lige pludselig jager hendes hund en fugl op i et træ - det er i sig selv ikke så unormalt.. Men så begyndte den at skælde hunden ud, ved at sige "båååt bååååt" :O Vi undrede os helt vildt, og skulle lige sikre os hos hinanden, at vi ikke havde hørt forkert. Men den var skam god nok! Oppe i træet sad en KÆMPE fugl og gemte sig. Den var egentlig ret svær at se, men vi syntes ret meget den lignede en blå fugl - hvor mange store, blå fugle er der lige? Så vi googlede løs og skød om os med ideer og teorier, inden vi blev enige om, at det altså måtte være en påfugl. Dog havde den ikke de store, flotte halefjer, så vi var ikke helt sikre. Det var dog vores bedste bud.

Men come on, påfugle i det fri i Danmark, yeah right!

Senere samme dag gik jeg igen tur med frk. Hund i skoven samt nogle naboer og deres hund. Jeg tænkte meget over, om jeg skulle fortælle dem om vores oplevelse tidligere, og besluttede mig for at gøre det. Så vi skulle jo selvfølgelig om og kigge efter, om den stadig sad i træet. Det gjorde den! Og igen blev vi enige om, at det måtte være en påfugl!

Et par dage efter kom der et opslag på vores lokale Facebook-side, om om der var nogle der manglede en påfugl, for den var altså blevet set gnaske på nogle blomster i en privat have, men kunne ikke umiddelbart fanges. Humoren var stor på siden, for der var virkelig bred enighed om, at det var en joke, indtil flere og flere begyndte at melde sig på banen med, at de også havde set den - så måtte vi jo også melde os på banen.

Det hele gik i sig selv igen, men vi kunne nu ikke lade være med konstant at grine af hele situationen, når vi var i skoven - for komisk var det altså!

Så her i forgårs da vi igen var i skoven, får hendes hund lige pludselig øje på en stor skikkelse. Det er så selvsamme påfugl igen, som render så hurtigt den kan, båttende, og forsøger at undslippe to glade hunde. Den forsvandt dog igen. Men nu og da kommer der et opslag på vores lokale Facebook-side om, at nogen har haft besøg i haven, men at den er gået videre.

Så status er, at der stadig er en påfugl løs i vores lille by :) Det er aldrig kedeligt i de små samfund ;)