Hundetræning

Vi har indtil nu gået på Slyngelholdet, for hunde på 12 måneder og op. Det går ud på almindelig lydighed - simpelthen "sit", "dæk", gå pænt og så videre. Her har vi været i "skole" i ca. 2 måneder.

[caption id="attachment_722" align="aligncenter" width="270"] Hundetræning - Slyngelholdet[/caption] [caption id="attachment_724" align="aligncenter" width="270"] Hundetræning - Slyngelholdet[/caption]

Og frk. Hund har elsket det! Det er så tydeligt at mærke, at hunden har en helt anden tillid og kærlighed til sin ejer, når man gør noget godt for sin hund. De har jo brug for at blive mentalt stimuleret ligeså vel som fysisk. Og de er trætte bagefter! ;)

Vi håber, der snart bliver fundet en ny hundetræner, så vi kan starte et fortsætter-hold op. Vi er blevet helt glade for at gå i hundeskole, frk. Hund og jeg ;)

Som afslutning på slyngelholdet, var vi ude og se Hundeskolen på Flyvestation Karup (vores træner er hundefører derude). Det var virkelig spændende og en stor oplevelse.

Her er lidt billeder fra vores aften derude :)

[caption id="attachment_725" align="aligncenter" width="270"] Vores følgesvend aftenen igennem :)[/caption] [caption id="attachment_726" align="aligncenter" width="270"] Træningsredskab til sprængstof-hunde[/caption] [caption id="attachment_727" align="aligncenter" width="270"] Endnu et træningsredskab til sprængstof-hunde[/caption] [caption id="attachment_728" align="aligncenter" width="270"] Et meget rørende monument - hunde dræbt i tjeneste ♥[/caption] [caption id="attachment_729" align="aligncenter" width="270"] Katten skulle lige se, hvad det var for noget :)[/caption] [caption id="attachment_730" align="aligncenter" width="270"] Hunde-trænings bassin - her er katten også med ;)[/caption]

(Indlægget er IKKE på nogen måder sponsoreret!)