C2C-hækling

Jeg er blevet helt pjattet med at hækle mønstret C2C - corner to corner. Forleden blev jeg færdig med denne karklud, som var mit første forsøg udi C2C. Jeg er super godt tilfreds med resultatet (bær over med mig - jeg skal lige have hæftet ender..) :) IMG_1015 Tante Tråd har lavet en helt eminent hæklevejledning til C2C, så jeg vil egentlig nøjes med at lede jer over på hendes side, i stedet for selv at forsøge ;) Hun bruger meget gode forklaringer og super fine billeder. Så alle kan virkelig være med! Mønstret er rigtig nemt at lære, og man forelsker sig virkelig i det :D
  • Her har hun skrevet meget detaljeret ned, hvordan man hækler C2C helt fra bunden af. Simpelthen basismønstret, som vi tager udgangspunkt i.
  • Her har hun lavet en beskrivelse af, hvordan man hækler C2C med halvstangmasker frem for almindelige stangmasker. Denne udgave har jeg ikke selv prøvet endnu, men det står på listen, da jeg er vild med halvstangmasker :)
  • Her findes en vejledning til farveskift ved en ny række. Og her er vejledningen, hvis man vil skifte farve midt i en række.
  • Her er en hæklevejledning til at hækle C2C som en rektangel inkl. indtagning (fx viskestykker)
  • Og slutteligt er her en vejledning til indtagning, hvis man ønker at hækle en kvadrat (fx karklude)
Mine varmeste anbefalinger til dette mønster! God hæklelyst ;)