Here we go again! ♥

Så tror jeg vist godt jeg kan melde ud, at... JEG ER TILBAGE! :D

animmickeymouse3

Jeg har fået mit internet og TV op at køre, de vigtigste kasser og poser er blevet pakket ud, og jeg er ved at få mig indrettet, så her er hyggeligt - så nu skal det sidste egentlig bare overstås, og jeg kan føle mig HELT hjemme!

Indtil videre har jeg ingen sofa - min far og hans kone kommer med én, som de havde stående på et værelse (det er super dejligt og pænt gjort af dem ), men det skal jo lige passe med os allesammen. Så lige p.t. består sofa-hjørnet af en gammel madras med nogle puder og tæpper ;) Det har nu også sin charme... Men er glad for, det kun er midlertidigt!

TV'et har jeg fået hængt op, og PlayStation'en er blevet koblet til, så jeg kan se TV, film, streamingtjenester osv. Derudover har jeg fået stillet lidt pynteting og lysestager op på TV-bordet, hvilket hjælper meget på hyggen :)

goofytv

Lamper mangler jeg stadig at få hængt op, men jeg har været rundt og stille små lamper strategiske steder, så jeg ikke går ind i noget, når det er mørkt ;)

Negativt er dog, at min krop er ved ikke at kunne mere, som i SLET ikke mere!! Jeg har udbrud en masse i begge armhuler, så jeg kan næsten ikke bevæge armene (den ene er dog lidt bedre end den anden), hvorfor jeg også har feber on/off :( Gigten har også indtaget mine fingre, hænder og håndled, så jeg har svært ved at bruge hænderne overhovedet - ikke skide praktisk! Så både mit helbred og jeg er glade for, at det værste flytning er overstået nu! Jeg kan "nøjes" med at hente 4-5 flyttekasser ad gangen hos min mor, og så få dem pakket ud og sat på plads. Så kan jeg også være herhjemme, uden at skulle bo mere i papkasse-helvede! :)

Senere i dag kommer jeg med et nyt indlæg, for jeg har noget meget spændende, jeg skal dele med jer - noget, jeg glæder mig HELT vildt til! :D Så på gensyn lidt senere, og ellers god dag