Lidt om hvad der rører sig

Har i dag været til indledende møde på kommunen til mit jobafklaringsforløb. Jeg har desværre opbrugt min kvote af sygedagpenge, så derfor er jeg kommet i dette forløb, hvor man får en anden og mindre ydelse. Vi brugte i dag halvanden time på at skrive et resumé af hele min sygehistorik, og det var endda kun meget overordnet det blev gennemgået... Pyh ha, hvor har jeg været meget igennem og i lang tid, hvis jeg selv skal sige det!!

Om en tre ugers tid skal jeg til lægen, hvor vi skal have udfyldt en generel helbredsattest. Det vil sige, at ALT simpelthen gennemgås - både i forhold til Hidrosadenit, men også i forhold til alt andet omkring mit helbred. Det bliver rart at få den udfyldt også, så der er ved at være styr på sagerne. Når så helbredsattesten er kommet til kommunen, bliver jeg indkaldt til et møde (kan ikke huske navnet på dette møde), hvor sagsbehandlere, lægefaglige konsulenter, socialrådgivere m.v. deltager. Her skal jeg have i hvert fald min socialrådgiver fra min fagforening med, muligvis også en bisidder, så jeg ikke selv skal huske på alting. Her skal mit jobafklaringsforløb så besluttes. Det er jeg virkelig spændt på.

På fredag skal jeg til udredning for gigt som følgesygdom til Hidrosadenit.. Det er jeg virkelig spændt på!

Nu vil jeg sætte mig og skrive hele min sygehistorie ned kronologisk (i hvert fald dét, jeg selv husker), så jeg har den for min egen skyld!

Kan I have en dejlig dag derude og nyd nu det gode vejr! :D