Hundetræning

Her i aften har frk. Hund og jeg været til hundetræning. Det var sidste gang ud af otte, så det var lidt underligt at skulle sige farvel. Men forhåbentlig er det kun et "på gensyn", da vi har snakket om at mødes og lade hundene lege indimellem, da de er blevet rigtig gode venner :)

Det er helt vildt sådan en udvikling der er sket med os på de otte gange. Træningen har bestået i almindelig lydighed, så egentlig bare familiehund der hører liiiiidt bedre efter ;) Det har været mindst ligeså meget mig der har skullet lære en masse, som frk. Hund. Men sammen er vi blevet et rigtig godt team :)

Her om aftenen efter en god times intensiv træning har vi en hund der er MEGET træt, fysisk såvel som mentalt, men glad - det er det hele værd at kunne mærke, at det rykker hos hende!

Vi håber, der kommer et fortsætterhold med lydighedstræning. Hvis det er tilfældet, så er frk. Hund og jeg der helt sikkert :) Det er virkelig skønt at kunne mærke på sin hund, hvor meget mentaltræning betyder ud over alt det fysiske. Hun elsker os for det, og så ved vi alle jo hvor meget ros betyder, samt det at være god til noget - det samme gælder for hunde :)