Müsli

I går aftes lavede jeg Madbandittens LCHF-müsli. Hele huset duftede fantastisk, da det består af nødder, kokos og kanel :) Jeg glæder mig til at prøve det ovenpå en portion creme fraiche 38 % rørt op med fløde - I know, det lyder vanvittigt klamt, men det er jo altså dét, LCHF går ud på! Måske tilsætter jeg et drys vanillepulver og en smule flydende sødemiddel til "yoghurt"-blandingen :)

LCHF-müsli by Madbanditten:

  • 1 dl hasselnødder
  • 1 dl mandler
  • 1 dl pekannødder
  • 1 dl valnødder
  • 1/2 dl hørfrø
  • 2 dl kokosflager (eller 1,5 dl kokosmel)
  • 3 tsk kokossukker
  • 1 tsk vanillepulver
  • 1-2 tsk kanel

Nødder og kokos hakkes groft og fordeles på en bageplade. Bland med sødning og krydderier.

Bag müslien 1-1,5 time i ovnen på 100 grader. Tjek det indimellem og rod lidt rundt i det.

Jeg tilsatte 1/4 dl sesamfrø, og brugte 1,5 tsk kanel i min  portion. Desuden lod jeg den bage 3 x en halv time, hvor jeg rodede rundt i portionen efter hver halve time :)

[caption id="attachment_1622" align="aligncenter" width="680"]IMG_0016 Sådan så det ud lige inden det kom i ovnen[/caption]
Jeg lod müslien køle af helt til i morges, så jeg er sikker på, det er helt afkølet. Nu vil jeg komme det på et patentglas - Madbanditten er ikke klar over, hvor længe det kan holde sig. Men mon ikke det bliver spist, inden holdbarheden udløber...? ;)