10 ting om mig :)

Sad lige her og fik lyst til at skrive 10 ting om mig selv, så I derude kan lære mig lidt bedre at kende. Hvis der er noget, I godt kunne tænke jer at vide derudover, skal I ikke tøve med at skrive til mig i kommentarfeltet eller på en mail :)

Here we go....

1. Jeg har to uddannelser, ud over min højere handelseksamen, HHX. Nemlig farmakonomuddannelsen (sådan én der er på et apotek) og lægesekretæruddannelsen. Jeg har altid godt kunnet lide at skrive, både i hånden og på computer. Men det er som om, trangen til at skrive kun er blevet større, efter jeg har arbejdet som lægesekretær. Lægesekretærfaget har også gjort, at jeg er blevet dygtigere, og derfor er det bare lidt federe at skrive på livet løs ;)

2. Jeg går langtidssygemeldt på grund af min kroniske sygdom, Hidrosadenit (HS). Jeg har i mange år efterhånden, ikke kunnet varetage et job på almindelige vilkår på grund af højt sygefravær. Så det har desværre kostet mig nogle job. Desuden kæmpede jeg hårdt for at færdiggøre mine to uddannelser, da jeg også havde rigtig meget fravær igennem dem. Men jeg klarede mig igennem med forlængelser, og er lykkelig for at have begge uddannelser i dag. Nu håber jeg, vi kan finde en passende løsning, så jeg stadig kan forblive en del af arbejdsmarkedet. Det er sgu for tidligt at gå hjemme, når jeg ikke engang er fyldt 30 år endnu!

3. Jeg har i mange år sunget i et kor. Jeg elsker at synge, men er for genert til at synge alene. Så jeg har haft det ganske fint som en del af et stort kor ;) Jeg sang stemmen Alt, som er den dybe kvindestemme.

4. For ca. to år siden blev jeg opereret i mit knæ. Da jeg alligevel skulle ligge hjemme på sofaen i et par uger efterfølgende, lærte jeg mig selv at hækle ved hjælp af internettet. Jeg er dybt forundret over, at jeg har haft og har tålmodigheden til at hækle, for jeg vil gerne kunne finde ud af alting med det samme. Men øvelse gjorde mester, og jeg fandt ud af hvor sjovt jeg synes det er. Det synes jeg stadigvæk, og jeg hækler stort set dagligt. Det er SÅ fedt at være dygtig til noget, man har lært sig selv. Og det er rigtig skønt at kunne give hæklede gaver til familien og vennerne, som jeg rent faktisk godt kan være bekendt at give væk :)

5. Manden og jeg er forlovet. Det blev vi juleaften 2013 :) Men vi har ingen planer om at skulle giftes i den nærmeste fremtid. Dog er vi ikke i tvivl om at vi skal giftes, ENGANG ;) Det er bare en rar måde at "høre sammen på", som er lidt mere end "bare" at være kærester ♥

6. Jeg ELSKER sushi! Og jeg har endelig fundet mit yndlingssted. Så sammenlignet hermed, er der ikke ret meget andet der dur ;) Ej, jeg spiser det lystigt, hvorend det er fra. Men derfor foretrækker jeg nu stadig favorit sushi-biksen i Viborg ;)

7. Manden og jeg har årsdag den 1. januar. Vi har, uden at tænke over det, gjort det til en tradition, at vi bestiller en take-away boks hos Bones og nyder aftenen stille og roligt derhjemme med en god film og stearinlys :) Selvom man skulle tro, vi mødte hinanden til en nytårsfest, er dette ikke tilfældet. Vi arbejdede i december 2011 sammen i bar i Herning, hvor vi hurtigt fik et godt øje til hinanden. Så over juleferien begyndte vi at skrive sammen, dag og nat, og hurtigt fik vi lært hinanden at kende og vidste, at vi var interesseret i hinanden. Han holdt nytår i København og jeg i Horsens. Men den 1. januar blev jeg hentet i Horsens af ham, og så har vi faktisk været sammen lige siden :) ♥

8. Vi har en golden retriever-pige, som næsten lige er blevet et år. Her den 1. april er det et år siden, hun flyttede ind hos os. Vi havde på det tidspunkt to hunkatte, men de endte desværre begge med at blive påkørt, så de måtte aflives, med tre måneders mellemrum sidste sommer :( Siden da snakkede vi meget om, at vi godt kunne tænke os kat igen, men alligvel ikke, for vi havde jo hunden... Men så for en måneds tid siden flyttede hankatten på halvandet ind hos os :) Han boede hos en af mandens kollegaer. Men da de skal til at være forældre, kunne de ikke beholde katten. Så vi fik ham på prøve for at se, om han og hunden kunne sammen. Og der gik ikke mere end én time, så var de uadskillelige - og er det stadigvæk :) Det er SÅ herligt! Og han er faldet så godt til her. Man skulle tro, han altid har boet her!

9. Jeg er sikker på, jeg skulle være født englænder. Jeg ELSKER Storbrittannien! Og ser stort set ikke andet end BBC ;) Jeg elsker britiske stand-up komikere, gameshows osv. Oftest kan jeg også kun forklare mig på engelsk - de har bare SÅ mange meget bedre udtryk, end vi har på dansk!

10. Jeg elsker at være kreativ. Jeg doodler (tegner sjove mønstre), skriver kalligrafi, laver kort, farvelægger mandalas og meget andet - hvad der nu lige fanger min interesse ;) Som regel gaber jeg også over for meget, og så ender det med, klappen går ned.. Men så er det bare op på hesten igen :) Det er ikke nemt, når man gerne vil være god til det hele... hehe..

Det var 10 tilfældige ting om mig :)

Som sagt, er I velkommen til at stille spørgsmål eller kommentere :)