Postkort fra Japan!

Som skrevet tidligere deltager jeg indimellem i noget på nettet, der hedder Reddit Gifts - I kan læse mit tidligere indlæg om det her, hvor jeg også forklarer lidt nærmere, hvad det går ud på :)

Denne gang har jeg meldt mig til Postcards og Calendars. Jeg skulle henholdsvist sende et postkort til Japan og en kalender til Schweiz.

Det er utrolig sjovt at gå og finde på, hvad man skal sende til dem, man nu skal sende til. Desuden skal der skrives et lille brev eller hilsen til vedkommende, hvilket også gør det personligt og hyggeligt. Jeg går meget op i at finde på gode gaver og at skrive nogle fine hilsner til dem, jeg skal sende til.


Foleden dag modtog jeg min postkort-hilsen fra vedkommende, som havde fået tildelt mig. Det kom helt fra Japan, som sjovt nok også var dér jeg skulle sende mit postkort til! :D

Pigen, der skrev, er amerikaner, men er bosat i Japan siden juli i år. Hun har skrevet og sendt mig intet mindre end fire postkort! To af kortene var sjove og farvestrålende og de to sidste var med billeder af kulturelle steder i området, hvor hun er bosat i Japan. Hun fortalte om disse steder bagpå postkortene samt beskrev det sted, hun bor og sådan. Det er virkelig sjovt og hyggeligt at modtage sådan en form for post! :D Jeg er fan!

Jeg skal have fundet ud af, om hun kunne være interesseret i at blive penneven med mig, så vi kan fortsætte med at skrive hilsner til hinanden i ny og næ :) Det kunne være sjovt! Det er jo trods alt heller ikke hver dag man hverken sender eller modtager post til og fra Japan! Faktisk var dette min første gang, både som afsender og modtager :)


Nu går jeg så bare og venter på at modtage min kalender fra vedkommende, som skal sende mig sådan én :) Jeg er også spændt på at høre fra dem, jeg har sendt henholdsvis postkort og kalender til :) Men med Post Danmark ved man aldrig hvor lang tid sådan nogle forsendelser tager....! ;)

[caption id="attachment_1285" align="aligncenter" width="500"]IMG_96151 Mine fire postkort fra Japan :)[/caption]