Reddit Gifts

S og jeg er medlemmer på en side der hedder Reddit, som er en slags online fællesskab for alt mellem himmel og jord.

Under Reddit findes der en side, der hedder Reddit Gifts, hvor man kan melde sig til en gaveudveksling inden for nogle forskellige kategorier (Der kommer nye ca. hver 2.-3. måned). Når tilmeldingsfristen er overstået, og man har skrevet lidt om sig selv inden for den valgte kategori, bliver man tildelt en bruger, som man så skal være Secret Santa for (det er ikke den samme, som skal være Santa for dig). Man har ca. 14 dage til at få pakket sin gave og sendt afsted, og så er det ellers bare at vente på, at modtageren får gaven. Når man har modtaget sin gave, skal man takke sin Secret Santa for gaven, fortælle lidt om indholdet og gerne ligge et billede eller en video op, samt bedømme hvor godt ens Santa har ramt rigtigt med gaven.

Jeg har lige deltaget i min tredje og fjerde gaveudveksling, hvor kategorierne var Keychains (nøgleringe) og Presents For Pets (gaver til kæledyr). Jeg skulle sende en nøglering-gave og gave til kæledyr til henholdsvis USA og England. Dog valgte jeg den nemme løsning denne gang og bestilte mine gaver over Amazon.com og Amazon.co.uk, da det ville blive meget billigere, da jeg på den måde næsten intet skulle betale i fragt, og så kunne gaven jo blive lidt større. Desværre var den så knapt så personlig, da jeg jo ikke har haft den i hænderne. Men jeg vælger altid at få dem pakket ind som gaver og så vedlægger jeg en personlig hilsen.

I forgårs modtog jeg så min nøglering-gave fra min Secret Santa i USA, og i dag modtog jeg min gave til kæledyr fra min Santa i Belgien.

[caption id="attachment_1082" align="aligncenter" width="400"]cool-personal-gift-great-santa-d-1442500265-430961602196 Nøglering-gaven fra USA[/caption] [caption id="attachment_1083" align="aligncenter" width="400"]IMG_9285 Gaven til kæledyr fra Belgien[/caption]

Det er super sjovt at deltage i, og det er en sjov måde at komme på tværs af landegrænser. For eksempel valgte jeg en LEGO-mand i en nøglering til hende, jeg var Secret Santa for, da jeg kommer fra området omkring hvor LEGO ligger her i Danmark - det var jo en sjov og betydningsfuld gave på den måde.